Wie ben ik?

Ik ben Kristof Peetermans, een gedreven man die mensen wil helpen en bijstaan in hun persoonlijke ontwikkeling. Al vanaf jonge leeftijd ben ik altijd al gefascineerd geweest in mens en samenleving. Tijdens mijn bachelor Sociaal Werk, vond ik mijn drijfveer en talenten om mensen te helpen.

Deze passie ben ik gevolgd naar de universiteit en daar heb ik mijn master behaald. Tijdens deze periode begon ik een passie voor onderwijs te ontwikkelen. Deze nieuw gevonden passie zorgde ervoor dat ik de Specifieke Lerarenopleiding nog heb bijgedaan.

Na mijn studies heb ik mij enige tijd geëngageerd als vrijwilliger. Hierdoor zag ik dat er veel mensen zijn die nood hebben aan een kwalitatieve ondersteuning in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom volgde ik een opleiding tot life coach. Mijn zaak begon ik dus vanuit mijn behoefte om mensen te helpen en om mijn expertise te delen met anderen.

Mijn kracht als coach ligt in mijn levenservaringen en open blik naar anderen toe. Bij mij sta jij centraal en mag je jezelf zijn. Jouw dromen, doelen en noden zijn de basis van waaruit we samen een traject opbouwen. Door mijn leergierigheid wil ik steeds leren over hoe mensen in elkaar zitten en beter geholpen kunnen worden. Dit laat mij toe om tot nieuwe inzichten te komen en mijn werking continu te verbeteren. Ik geloof  sterk in het ontwapenend effect van humor en het belang van positiviteit in het leven.

Achtergrond:

  • Bachelor Sociaal werk – afstudeerrichting Maatschappelijke Advisering
  • Master in de Vergelijkende en Internationale Politiek
  • Specifieke lerarenopleiding Maatschappijwetenschappen en Filosofie
  • Opleiding tot life coach
  • Bemiddelaar
  • Lesgever bij Rebus Leuven
  • Vrijwilliger
Locatie 3320 Hoegaarden Telefoon +32 497 30 96 58 E-mailadres metiscoachingtutoring@gmail.com Hours Ma: 09:00 - 22:00 Di: 09:00 - 21:00 Wo: 09:00 - 22:00 Do: 09:00 - 21:00 Vrij: 09:00 - 22:00 Za: 09:00 - 22:00 Zo: gesloten
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close