Reviews

Ik raad Kristof ten sterkste aan als life coach aan iedereen die worstelt met onzekerheden, faalangst en stress. Samen hebben we zaken geanalyseerd, blootgelegd en besproken, zowel over het privéleven als carriere-wijs. In dit proces heeft hij mij heel veel dingen doen beseffen in een sfeer van vertrouwen en eerlijkheid. Kristof heeft mij geholpen om belangrijke zaken te kunnen beoordelen en situaties juist in te schatten. Ik bekwam op maat gemaakt advies die ik heb kunnen omzetten in acties en veranderingen. Niet alleen is hij een luisterend oor, hij is ook iemand die je thuis en veilig doet voelen.

Meline, H. – Leuven


Kristof begeleidde me bij het schrijven van mijn masterproef. Kristof legt zich met grote toewijding toe op jouw proces. Hij wijst je op het potentieel en de valkuilen van jouw werk en doet dit met veel inhoudelijke kunde vanuit zijn opleiding en eigen ervaring. Hij weet ook jouw persoonlijke sterktes naar boven te halen en leert je ook de veerkracht te creëren om je doel te bereiken bij eventuele motivatieproblemen of uitstelgedrag. Indien je je door Kristof laat begeleiden, zal de kans dat je jouw persoonlijk doel bereikt, enorm stijgen. Een echte aanrader.

Brent, N. – Leuven


Soms wil je bepaalde dingen veranderen in je leven, alleen weet je niet hoe. Kristof kan je hierbij helpen. Hij luistert en neemt zijn tijd voor jou. Aan de hand van een vragenlijst die je invult, bekijk je samen met Kristof waar je nu staat in het leven. Hij stelt samen met jou realistische doelen op om het beste uit jezelf naar boven te halen. Kristof gaat hierbij zorgvuldig te werk. Hij wil dat je je goed voelt, dat je de doelen kan realiseren. Zo krijg je meer zelfvertrouwen om de dingen aan te pakken die je niet zo lekker zitten.

Linda, V.G. – Zichem

Locatie 3320 Hoegaarden Telefoon +32 497 30 96 58 E-mailadres metiscoachingtutoring@gmail.com Hours Ma: 09:00 - 22:00 Di: 09:00 - 21:00 Wo: 09:00 - 22:00 Do: 09:00 - 21:00 Vrij: 09:00 - 22:00 Za: 09:00 - 22:00 Zo: gesloten
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close