Coaching

Samen met jou werk ik aan jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Samen ontdekken we hoe jij jouw doelen en dromen kunt bereiken.

In mijn praktijk werk ik volgens het principe van ontwikkelingsgericht coachen. Hierbij gaan we op zoek naar welke gewoontes je tegenhouden om jezelf volledig te kunnen ontplooien. We bekijken dan welke gewoontes je kunnen helpen om je doelen wel te kunnen bereiken.

We vertrekken samen vanuit jouw noden en de doelen die je wilt bereiken. Je eigen mogelijkheden, wensen en sterktes vormen steeds de basis van waaruit er gewerkt wordt tijdens de coaching. Als coach stel ik mezelf in de rol van begeleider. Je gaat zelf op zoek naar de beste versie van jezelf met mijn begeleiding als coach. Jij speelt steeds de hoofdrol in dit proces en staat hierbij centraal. Zo kan je later ook steeds het beste uit jezelf halen en blijft het effect van de coaching een positief effect hebben op de lange termijn. Samen kijken we naar wat je zelf wilt, naar hoe je het wilt en naar wat het best bij je past. Zo kan je ontwikkelen vanuit jezelf om te worden wie je wilt zijn!

Als ontwikkelingsgerichte coach werk ik dus vanuit ontwikkeling naar resultaten toe. Deze methode laat toe je eigen antwoorden te vinden.

Specialisaties:

 • Algemene coaching
 • Assertiviteit
 • Stress en burnout
 • Faalangst en onzekerheden
 • Zingeving
 • Welzijn op het werk

Vormen coaching:

 • Face-to-face coaching
 • Online coaching

Praktische informatie:

Verloop coaching:

CoachingTraject

 1. Kennismakingsgesprek:

  Om na te gaan of er een match is tussen u en de Metis-coach, is het belangrijk om een kennismakingsgesprek te voeren. Tijdens dit gesprek heeft u de kans om vragen te stellen en uw wensen te verduidelijken. De coach zal hierbij verdiepende vragen stellen over uw noden, doelen en zorgvragen. Na afloop van dit gespreek, stuurt de coach u geheel vrijblijvend een vragenlijst door. Als u een traject wil starten met de Metis-coach, stuurt u dit document ingevuld terug door en bepaalt u in samenspraak met de coach wanneer het intakegesprek kan plaatsvinden. Dit kennismakingsgesprek is geheel kosteloos.

 2. Intakegesprek:
  Tijdens het intakegesprek bespreekt en analyseert de coach samen met u de ingevulde vragenlijst. Dit document en de input uit het intakegesprek bepalen de basis voor uw traject. Tijdens dit gesprek komen alle levensdomeinen aan bod. Doorheen dit gesprek stelt u samen met de coach doelen op waaraan u zal werken door uw traject. Na dit gesprek zal de coach alle informatie uit dit gesprek samenbundelen en u een overzicht van alle opgestelde doelen bezorgen. Dit programma is volledig aangepast aan uw individuele noden en kan doorheen het traject steeds aangepast worden. De kostprijs voor het intakegesprek is gelijk aan één uur coaching.
 3. De coaching zelf:
  Op hat vlak van coaching, biedt Metis face-to-face coaching en online coaching aan. Voor elke coachingsessie is een duurtijd van minstens 60 minuten voorzien. Aanpassingen aan deze duurtijd zijn altijd mogelijk in samenspraak met de coach. Op basis van uw programma zullen de sessies aangepast zijn aan uw noden en vragen.
 4. Evaluatie en bijsturing:
  Doorheen het traject zal de coach op drie fases een evaluatieformulier voorleggen: na de eerste coachsessie, in het midden van het traject en op het einde van het traject. Dit formulier laat u toe om de werking van de coach en het traject te evalueren. Met deze informatie zal de coach zijn werking bijsturen om u beter te kunnen ondersteunen doorheen de begeleiding. Tussentijdse feedback is altijd mogelijk en welkom. Kortom, de coach past zijn werking aan uw noden aan.
 5. Einde traject:
  Eenmaal het traject volledig doorlopen is, stopt de coaching. Indien u dit wenst zijn bijkomende sessies of de opstart van een nieuwe begeleiding mogelijk.

Plaatsen:

 • Hoegaarden
 • Leuven
 • Bij u thuis of andere locatie

Een overzicht van de kostprijs voor life coaching kan u via e-mail opvragen: metiscoachingtutoring@gmail.com

 

Locatie 3320 Hoegaarden Telefoon +32 497 30 96 58 E-mailadres metiscoachingtutoring@gmail.com Hours Ma: 09:00 - 22:00 Di: 09:00 - 21:00 Wo: 09:00 - 22:00 Do: 09:00 - 21:00 Vrij: 09:00 - 22:00 Za: 09:00 - 22:00 Zo: gesloten
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close